The Beat

Origin News - Powered by EA POSTED BY Andy Katkin ON Oct 4, 2012

[fi_FI] Welcome to the Origin Insider Blog

Olen erittäin iloinen saadessani kirjoittaa avajaiskirjoituksen uuteen Origin Insider -blogiimme. Keskustelemme jo tuhansien Origin-pelaajien kanssa keskustelupalstoillamme sekä Origin Insiderin Twitter- ja Facebook-sivuilla, mutta halusimme tarjota yhtenäisen paikan, johon voit aina helposti palata lukemaan uusimmat uutiset ja tiedot Originilta. Palaa lukemaan ilmoituksia Originista, tietoja uusista ominaisuuksista ja toiminnoista, tietoja tulevista yhteisötapahtumista, kattavia tietoja tarjoamistamme peleistä – sekä EA:lta että muilta kehittäjiltä kaikkialta maailmasta – ja ajan tasalla olevia tietoja mahdollisista ajoitetuista ylläpitotoimista tai odottamattomista katkoksista.

Tiedämme, että on videopeleistä saa tietoja useista paikoista, mutta haluamme varmistaa, että tiedät, mistä voit saada tietoja siitä, kun jotakin tärkeää tapahtuu Originissa.

Tämän blogin tarkoitus on mahdollistaa avoin keskustelu teidän, käyttäjiemme, kanssa ja keskustella teille tärkeistä asioista. Toivomme myös, että jätät kommentin ja kerrot meille, mitä muuta haluaisit nähdä Originin sisällä tai tässä blogissa. Origin-tiimi on täällä kuuntelemassa ja puhumassa päivästä toiseen. Toivomme, että liityt keskusteluun.