The Beat

Origin News - Powered by EA POSTED BY Andy Katkin ON Oct 4, 2012

[hu_HU] Welcome to the Origin Insider Blog

Nagy örömömre szolgál, hogy megírhatom az első bejegyzést az Origin Insider blogba. Több ezer Origint használó játékossal tartjuk a kapcsolatot a fórumokon és az Origin Insider Twitter és Facebook oldalon, de szerettünk volna egy konzisztens felületet, ahova könnyen visszatérhettek a legfrissebb hírekért és bejelentésekért az Origin új szolgáltatásairól és funkcióiról, a közelgő közösségi eseményekről, valamint az általunk kínált játékok részletes ismertetőiért (az EA-tól és más fejlesztőktől egyaránt), továbbá friss hírekért a karbantartásokról vagy váratlan kimaradásokról.

Tudjuk, hogy sok helyről szerezhettek információt a játékokról, de azt akartuk, hogy tudjátok, hova kell mennetek, ha az Origin rendszerével kapcsolatos fontos hírekre vagytok kíváncsiak.

Ezzel a bloggal szeretnénk nyitott kommunikációs csatornát fenntartani a felhasználóinkkal és olyan dolgokról beszélgetni, ami titeket érint. Reméljük, hogy hozzá is szóltok és elmondjátok nekünk, mit szeretnétek még látni az Originben vagy ezen a blogon. Az Origin csapat figyelni fog, és éjjel-nappal tartja veletek a kapcsolatot. Reméljük, csatlakoztok a társalgáshoz.