The Beat

Origin News - Powered by EA POSTED BY Andy Katkin ON Oct 4, 2012

[da_DK] Welcome to the Origin Insider Blog

Jeg er meget glad for at kunne skrive åbningsindlægget på vores nye Origin Insider blog. Vi er allerede i tæt dialog med tusindvis af Origin-spillere på vores fora og via Origin Insider Twitter og Facebook-siderne, men vi har længe gerne ville tilbyde dig et sted, hvor du ubesværet kunne få adgang til de seneste nyheder og indblik i Origin-verdenen. Vend endelig tilbage for at få flere meddelelser omkring Origin, nye funktioner og funktioner, informationer om kommende fællesskabsbegivenheder, indsigtsfulde dækninger af de spil vi tilbyder – både fra EA og andre udviklere verden over – og opdateringer omkring vedligeholdelse samt uventede nedbrud.

Vi ved godt, at der findes masser af steder, hvor du kan få informationer omkring spil, men vi vil være sikre på. at du ved, hvor du skal henvende dig, når der sker noget vigtigt med Origin.

Denne blog handler om at have en åben dialog med jer - vores brugere - og om at snakke om de ting, der har jeres interesse. Det er samtidig vores forhåbning, at I vil give os en kommentar med på vejen og fortælle os, hvad I gerne vil se her på Origin eller i denne blog. Origin-holdet sidder klar til at lytte og snakke, dag ud og dag ind. Vi håber, I vil synes godt om samtalerne.